Liefde voor het vak

Adatto is van origine een Belgisch merk. Sinds september 2018 wordt Neo Cocoon-Adatto voortgezet door de Bijnen Meubelgroep uit Nederland. Dankzij een eigen ontwerpafdeling en een modern uitgerust meubelatelier worden mooie, tijdloze meubelen van hoogstaande kwaliteit vervaardigd tegen een betaalbare prijs. 

Het team van Adatto kiest resoluut voor het maken van duurzame meubelen, die volledig door eigen vakmensen worden vervaardigd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van authentieke materialen die met veel liefde voor het vak worden verwerkt tot een gepersonaliseerd designmeubel.

De collectie van Adatto is zeer uitgebreid en wordt ieder jaar aangevuld met nieuwe elementen die een weergave zijn van de nieuwste trends in wonen. Op die manier kun je met Adatto meubelen elk interieur een persoonlijke invulling geven.

Authenthieke materialen

Wij werken enkel met echte lak en hoogwaardig eikenfineer, die pas wordt aangekocht na een strenge selectie.

KWALITEITSVOL VAKMANSCHAP

Elk meubel wordt op moderne wijze en met veel liefde voor het vak vervaardigd, met uitsluitend duurzame en authentieke materialen.

Onbegrensde mogelijkheden

De meubelen sluiten naadloos aan bij uw persoonlijke woonomgeving dankzij een ruim aanbod aan afwerkingen, kleuren en maten.